Growl

Growl 2.1.2

Notificatiesysteem voor de Mac

VOOR

  • Honderden ondersteunde applicaties
  • Meldingen niet opdringerig
  • Instellingen simpel te veranderen

TEGEN

  • Geen

Excellent
9

Growl is een gratis notificatiesysteem dat ondersteund is door talloze Mac-applicaties. Door middel van kleine pop-ups informeert het programma je over een nieuwe e-mail, een afgeronde download, een lege batterij en ga zo maar door.

Growl werkt als een nieuwsuitzending voor je Mac. Elke keer als er iets interessants gebeurt in een openstaande applicatie, geeft Growl je een seintje. De pop-up verschijnt rechtsboven in beeld en vertelt je kort en bondig waar het om gaat. In de instellingen verander je eventueel de locatie en het uiterlijk van de notificatie. Natuurlijk kies je zelf welke applicaties met Growl geassocieerd zijn.

De makers van het programma weten duidelijk hoe je vrienden maakt. Een kleine greep uit de mooie lijst van ondersteunde applicaties: Firefox, Adium, Skype, Dropbox, VLC, iTunes, Spotify en een hele hoop Twitter-clients. Maar daar houdt het niet op. Zo biedt Growl "notifiers" over de status van je vrienden in de computerspellen World of Warcraft en Second Life. Daarnaast zijn er bijvoorbeeld enkele nuttige Dashboard widgets ondersteund, zoals Delivery Status en eBay Watcher.

Growl vereenvoudigt je Mac-leven aanzienlijk. Met deze nieuwscentrale ben je permanent op de hoogte van relevante updates, of ze nu te maken hebben met computerdingen of je sociale leven.

Meeste downloads Utilities & Tools voor Mac

Meer
Growl

Download

Growl 2.1.2

Beoordelingen about Growl